§Μοναδικό στύλ με τα κοσμήματα Vanile on the Rock by Vanessa Geroulanos

Η συλλογή κοσμημάτων Vanile on the Rock by Vanessa Geroulanos, είναι εμπνευσμένη από το χρώμα, τη φωτεινότητα και τη δύναμη των πολύτιμων λίθων. Eίναι πολυτελή, προσιτά και ιδανικά για μοναδικές εμφανίσεις.

Η γυναίκα πίσω απο τις δημιουργίες με τις υπέροχες πέτρες είναι η Βανέσσα Γερουλάνου. Η Βανέσσα είχε την τύχη να μεγαλώσει σε διάφορες χώρες, με τεράστιες διαφορές στους πολιτισμούς. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με την οικογένειά της, απορρόφησε κάτι απο κάθε ήπειρο και χώρα που έμεινε.

Αμέθυστος, rock cristal quartz, ροζ quartz, ruby jade, πέρλες, όνιχας, αμαζωνίτης, κοράλλι, λευκό κοράλλι, λευκός όνιχας, citrine και πολλές άλλες μοναδικές πέτρες όλες δουλεμένες με επιχρυσωμένο ασήμι 925, μεταμορφωμένες απο τα χέρια της σε υπέροχα κοσμήματα.

Τα κοσμήματα συνδυάζουν την απλότητα και την ueber-chic κομψότητα από τον τρόπο ζωής του σήμερα, παίζουν με την ομορφιά όλων των πετρών των μαργαριταριών και των μετάλλων. Κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ.

Η επιθυμία της ήταν να δημιουργεί κομψά, απλά και διαχρονικά κοσμήματα. Ευέλικτα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από διαφορετικούς τύπους γυναικών, τονίζοντας η καθεμία το δικό της μοναδικό στυλ.

Τα κοσμήματα Vanile on the Rock θα τα βρείτε στο eshop: gemmastones.com ή μπορείτε να επικοινωνήστε με την ίδια την σχεδιάστρια στην διεύθυνση της στο facebook: vanessa.petropolegeroulanos@facebook.com

Επίσης θα τα βρείτε αποκλειστικά για μια μέρα στο 4moms Market, 21.4.2013, Νέα Γενιά Ζηρίδη (10:00-18:00), στα Σπάτα (πλησίον εκπτωτικού χωριού McArthur).

squaregluComment